GRILL SZIGET

Rólunk

Cégünk több mint 10 éve gyárt műrattan bútorokat!

PARTNEREK

www.ratrat.hu
www.rattanguru.hu


BEMUTATKOZÁS

Üdvözöljük a grillsziget.hu oldalán. A grillsziget csapat azzal a céllal jött létre, hogy az évek során a hazai műrattan kerti bútorok gyártásnál szerzett tapasztalatai felhasználva egy a piacon teljesen új és egyedi műrattan illetve alumínium kültéri kerti konyhákat készítsen amelyekkel sokkal kényelmesebbé és egyszerűbbé tehetik grillezéseiket.

A kerti konyhák tervezésénél főszempontként vettük a praktikus használatot. Hányszor fordult már elő, hogy a grillezés közben egy egyszerű kézmosás vagy az evőeszközök, tányérok tárolása gondot jelentet vagy a grillezni kívánt ételek hűtve tartása. A konyháinkban mindent megtalál ami egy konyhában szükséges egy könnyű nyári grillezéshez vagy akár csak egy vendégváró falatka elkészítéséhez szükséges.

A sokoldalú kültéri konyháinkban olyan készülékeket találhatunk mint a gáz sütők, oldal égős melegítők, hűtőszekrény, különböző beépített kültéri szekrények, mosogató, vágódeszka A gyártásnál felhasznált anyagok mind magas minőségű alapanyagok mint Viro TM műrattan szálak, Ronda Italy TM grill kiegészítők vagy a saját márkás BBQ sütőink és Grill bútoraink.

Amennyiben a grillsziget.hu által gyártott standard kerti konyháink között nem találja meg az Ön által elképzelt konyhát, lehetőség van egyedi méretű és kialakítású konyhák rendelésére is.

A grillsziget.hu által gyártott konyhák mindegyik Magyarországon készült haza termék ezért egyedi rendelésit is gyorsan tudjuk teljesíteni.

Standard konyhák estén ki tudja választani a kerti konyha fonat színét, munkalap színét és anyagát. Ezzel is egyedivé téve az Ön részére készülő kerti konyhát.

Reméljük Cégünk által megálmodott kültéri konyháink használatával hamarosan egy új grillezési élményhez tudjuk juttatni kedves jövendőbeli vásárlóinkat.

Grillsziget.hu csapat

GARANCIA

Termékeinket a Magyarországon érvényben lévő jótállásra vonatkozó szabályoknak megfelelően forgalmazzuk!

A vonatkozó jogszabályok értelmében minden általunk forgalmazott új termékre minimum 12 hónap jótállás kötelező. Az ennél hosszabb jótállási időt az érintett termékeknél külön jelöljük! A jótállási idő kezdete a számla és a jótállási jegy dátuma.

A fogyasztóvédelmi előírásoknak megfelelően a termékek 72 órán belül észlelt meghibásodása esetén a meghibásodott termék cseréjére kötelezett a gyártó.

Jótállási igény az alább felsorolt iratok együttes bemutatásával érvényesíthető:
1. A  nyugta vagy számla egy példánya
2. A cégünk által kiállított jótállási jegy

Ezek részleges vagy teljes hiánya esetén nem tudjuk a jótállási igényt elfogadni! 

Amennyiben a szavatossági, vagy jótállási idő valamely terméknél nem került feltüntetésre, úgy annak jótállási vagy szavatossági ideje iránt érdeklődjön telefonon az ügyfélszolgálaton.

GYIK

Hogyan tudom tisztítani a kerti konyhámat?
A kültéri konyhákon burkolataként szolgáló műanyag rattan fonatot saválló betéteket és a gránit munkalapot langyos mosószeres vízzel tisztíthatja.

Szezonon kívül hogyan védjem?
A kerti konyha minden eleme kültéri hatásoknak ellenálló anyagból készül. Azonban szezonon kívüli ajánlott a külső időjárási hatásoktól ( UV, hó, eső ) takaróponyvával védeni.

Milyen anyagokból készült a konyha?
Kültéri konyháink alapanyagai mind időjárásálló anyagból készülnek ezért nem kell tartani rozsdásodástól vagy UV által történő sérülésektől. Természetesen a takaróponyvák használatával meghosszabíthatja kerti konyhája élettartamát.

Mire van szükségem a konyha beüzemeléséhez?
Választott típustól függő szükség lehet a kerti konyhák beüzemelésénél, hideg-meleg vizes kiállásra, vagy áramellátásra.

Egyedi méretben rendelhetőek e a kültéri konyha?
Amennyiben nem találta meg ajánlataink között az Ön által keresett konyhát ebben az esetben a hazai gyártásnak köszönhetően lehetőség van egyedi méretű és kialakítású konyha legyártására is rövid határidővel.

ÁRAK

A honlapon szereplő árak bruttó, az ÁFA-t tartalmazzák azonban nem tartalmazzák a kerti konyhák szállításának díját.

VÁSÁRLÁS MENETE

A megrendelni kívánt kerti konyhát emailben tudja megrendelni. A megrendelő emailt 48 órán belül visszaigazoljuk illetve 30% előleg számlát küldünk vissza emailben. A megrendelés a 30 % előleg megérkezte után kerül gyártásba. A fennmaradó összeget előreutalással vagy a szállításkor tudja a helyszínen rendezni készpénzben.

SZÁLLÍTÁS

A szállítás minden esetben gyűjtőfuvarral történik, szállítás előtt néhány nappal egyeztetünk a lehetséges szállítási időpontokról. A szállítási díj minden esetben egyedi kalkuláció alapján történik.

TULAJDONJOGI KIKÖTÉS

A leszállított áru a vételár teljes kifizetéséig az eladó tulajdonában marad.  • 1) Kiváló minőség
  • 2) Egyedi kivitelezés
  • 3) Praktikus
  • 4) Magyar termék
  • 5) Gyors legyártás
  • 6) Exkluzív

Pdf formátum

Katalógus 2019