Grillsziget
  • +36 20 4 239 394
  • info@grillsziget.hu
1. lépés

Elképzeléstől a kész tervig

A betelepítendő terület méretei, adottságai esetleg korlátai határozzák meg a kültéri konyha formáját, kialakítását és méreteit. Ez a fázis a legfontosabb része a tervezésnek, itt találkoznak a lehetőségek és az elképzelések. A megfelelő keresztmetszet megtalálásában természetesen kollégáink a segítségére lesznek és ha a helyzet megkívánja helyszíni felmérést is végeznek. Lépjen velünk kapcsolatba!

Kültéri Konyha Konfigurátor

Ezen felül az egyéni elképzeléseknek és ötleteknek szinte nincsenek határai. Inspirálódjon, és tervezze meg saját kültéri konyháját az ön igényei, kívánságai és ízlése szerint.

Gondolja át alaposan mire lenne szüksége, milyen paraméterekkel és dizájnal.
Válogasson kedvére berendezés, anyag és szín kínálatunkból.
Nem találja valamiből az igényeinek pont megfelelőt?
Már van saját grill-je vagy pizzakemencéje?

Aggodalomra semmi ok. Lépjen velünk kapcsolatba és mi minden erőnkkel azon leszünk, hogy szakértelmünk és tapasztalatunk segítségével a méretben, stílusban és funkcionalitásában legmegfelőbb kültéri konyha tervét készítsük el az ön számára.

EGYEDI TERVEZÉSŰ KÜLTÉRI KONYHÁK

AJÁNLOTT MODELLEK

2. lépés

Személyre szabott Árajánlat

Miután sikerült megtalálnunk a megfelelő összeállítást az ön számára, 48 órán belül egy részletes árajánlatot küldünk.
Mivel szinte minden legyártott darab egy egyedi kerti konyha elemet vagy összállítást takar, így az árak is a kívánt méretek, a választott beépített grill berendezések, betétek, anyagok és színek függvényében alakulnak és válnak véglegessé.
Hivatalos árajánlatunk tartalmazza a kültéri konyha teljes árát a gyártástól a választott beépített eszközökön át a telepítésig.

Árajánlat kérése

3. lépés

Gyártás egyedi design alapján

Ha ajánlatunk elnyeri tetszését és ön megrendeli saját, egyedi terv alapján készülő kerti konyháját, mi azonnal iktatjuk azt a gyártási ütemtervünkbe.
A kivitelezés maximum 4-8 hetet vesz igénybe, függően az összeállítás méretétől, felszereltségétől, az anyag használattól és a szezonális idősávoktól.
Kérjük rendeléskor vegye figyelembe, hogy egyedi tervezésű konyháról van szó, ezért nem áll módunkban raktárkészletről szállítani vagy pár nap alatt kivitelezni egy ilyen összetett és professzionális kültéri konyhát.

4. lépés

Szállítás és Telepítés

Telepítő csapatunk szakszerű installálást nyújt a helyszínre szállítást követően. A kültéri konyha összeszerelésétől, a szintezésen át, a végső simításokig minden a helyére kerül pár óra leforgása alatt.
A konyha összeépítése után a víz, gáz és elektromosság bekötését viszont kizárólag tanúsítvánnyal rendelkező szakember végezheti, ezen munkafázisok nem tartoznak az általunk vállalt telepítési szolgáltatáshoz.

Az egyes beépített grillek, hűtők és egyéb berendezések használatát, karbantartását és tisztítását illetően kövesse a termék gyártója által nyújtott útmutatást.
Mielőtt egy közösen egyeztetett telepítést beütemezünk győződjön meg róla, hogy a beépítési terület nem félkész, hiányos, esetleg más zavaró munkálatok is folynak e még a helyszínen, mert a nem kívánt feltételek meghiúsíthatják az összeszerelést vagy kárt okozhatnak a már telepített konyhában.