Grillsziget
  • +36 20 4 239 394
  • info@grillsziget.hu
Álmodd meg, mi valóra váltjuk

EGYEDI
KÜLTÉRI KONYHÁK KÉSZÍTÉSE

Exkluzív dizájn, a tervező Te vagy!

Egy elképzeléstől
a tökéletes grillezési élményig

A kész megoldások híve vagy?

Inspirálódj vagy
rendelj kerti konyha kínálatunkból

Tanácsra van szükséged?

Lépj velünk
kapcsolatba, kérj konzultációt, árajánlatot

Állítsa össze saját kerti konyháját!

EGYEDI KÜLTÉRI KONYHÁK TERVEZÉSE ÉS KÉSZÍTÉSE

Tervezés

Inspirálódjon, válogasson anyag és szín palettánkból, valamint a beépülő eszközök listájáról. Tervezze meg saját kerti konyháját az ön ízlése és igényei szerint. Kérjen konzultációt és kollégáink mindenben a segítségére lesznek.

Árajánlat, gyártás

Ajánlatunkat a közös tervezés során kialakult összeállításra vonatkozóan készítjük el. A kivitelezés maximum 6-8 hetet vesz igénybe, függően az összeállítás méretétől, felszereltségétől és anyaghasználatától.

Szállítás, telepítés

A kültéri konyha összeszerelésétől, a szintezésen át, a végső simításokig minden a helyére kerül pár óra leforgása alatt.

Ajánlott modellek

Minden terasz a legjobb kerti konyhát érdemli

Egy funkcionális kültéri konyhával a hangsúlyt egyszerűen ki lehet helyezni a kertbe, a teraszra. Válogasson a színek, elemek, munkapultok, grill és egyéb eszközök széles választékából és rakja össze az igényeinek tökéletesen megfelelő kerti konyhát.

Kültéri Konyha Konfigurátor

Referenciák

Bemutatkozás

A szabadban minden finomabb

A Grillsziget konyhái a szabadtéri sütés-főzés, a kerti partik és a szabadtéri életmód kollektív élettérré való összeolvadását testesítik meg.
Tavasztól őszig, de akár télen is élvezhetjük családunk, barátaink társaságát a szabadban, és ez úgy tökéletes, ha a vacsorát is közösen készítjük el pár koccintás között kedvenc italunkkal a kezünkben.
Kerti konyháink a teraszon töltött kellemes órákhoz szükséges kényelmet, design-t és luxust kínálják.

Érezze a szabadságot, a döntés az ön kezében van.

A tökéletes kerti konyha megtervezésében nagy szerepet játszanak az Ön saját elképzelései, kívánságai és igényei, valamint a helyigény. A különböző lehetőségek megvalósításánál fontos tényező a megálmodott kültéri konyha költségvetése is.
Válassza kertjéhez, teraszához a legjobban illő méretet, anyagokat, színeket és szerelje fel kerti konyháját a megfelelő grill-el, hűtővel, munkalappal, mosogatóval és az összes sütéshez, főzéshez szükséges professzionális beépíthető eszközzel.
Széles választék, könnyen kombinálható alternatív lehetőségek.

Image
Ajánlott modellek

A kész megoldások híve vagy?

Ha mégsem szeretne túlságosan elmerülni a tervezés és kalkulálás hosszas folyamatában tekintse meg kültéri konyha modell kínálatunkat.
Ezek az előre dizájnolt és praktikusan felszerelt grillszigetek akár azonnal megrendelhetőek vagy csak egy kis inspirációt adhatnak saját kerti konyhája összeállításához. A változtatás lehetősége ezeknél a modelleknél is adott.

Ajánlott modellek

Grillezz akár egész évben!

Nyújtsa ki a grillszezont a lehető leghosszabbra.

Egy kellemes pergola vagy filagória alatt akár télen is kedvenc grill ételeinknek hódolhatunk egy kis forralt borral, sült gesztenyével vagy akár egy kényeztető fondue-vel megspékelve.

A Grillsziget kültéri konyhái minden időjárási körülménynek ellenállnak. A masszív és elnyűhetetlen alumínium vázszerkezet, a kiváló minőségű anyagok és a sokéves tapasztalat garantálja a kültéri konyha hosszú élettartamát.

Árajánlatkérés

Partnereink

klarstein
clients image
clients image
clients image
clients image
clients image

Miért Válassza a Grillsziget csapatát?

A 7 év tapasztalat, a szakszerűség és az igényeknek megfelelő egyedi kivitelezés a garancia arra, hogy egyéniségéhez és kertjéhez mind stílusban, színvilágában és funkcionalitását illetően is a legtesthezállóbb kültéri konyhát készítsük el az ön számára.

Egyedi megrendelés alapján precíz, méretpontos kivitelezést nyújtunk a tervektől, a gyártáson át egészen a telepítésig.

Egy rövid telefonos vagy email-ben folytatott konzultáció után kollégáink 48 órán belül árajánlatot küldenek önnek álmai kültéri konyhájáról.

Tervezzen, válogasson kedvére!

Kültéri konyhák

Kérjen tanácsot, árajánlatot!

Árajánlatkérés